BAYRAKLARIN VE ARMALARIN ANLATTIĞI (17)

Galeri için Fotoğrafın Üzerine Tıklayınız.


ABD
Kuzey Amerika kıtası, İngiltere ile Fransa & Avusturya & Rusya ittifakı arasındaki savaşlar sonucu şekillenir. Aslında savaşın öncüleri, Fransız şövalyeleri ile Birleşik Krallık şövalyeleri ve bunların kurduğu mason localarıdır. Birleşik Krallık (İngiltere) Kanada’yı oluştururken, Fransızlar & Avusturyalılar da ABD’yi oluştururlar. Bu ayırım öncesinde ise Kuzey Amerika’nın tamamı, İngiltere’nin kolonisiydi ve İngiltere tarafından yönetiliyordu. Yani ABD sistemi İngiltere tarafından oluşturulmuştur. İngiltere ise tümüyle Tapınak Şövalyelerinin ve bunların kurduğu Mason Localarının emir ve talimatları doğrultusunda hareket etmek zorundadır.
ABD’nin kimler tarafından kurulduğu ve kimlere hizmet ettiği ise 1 Amerikan Dolarında özetlenmiştir.
ABD arma ve mühründeki tek başlı kartal (birinci resim), Roma İmparatorluğunun arması (ikinci resim) ve sonrasında Tapınak Şövalyelerinin en önemli sembollerinden biridir. Roma İmparatorlarından Galerius tarafından bastırılan paranın arka tarafının üstünde de kartal motifi görülmektedir. (üçüncü resim)
ABD mühründe üstteki çember masonların önemli sembollerinden güneşi simgelemektedir. Bu suretle ABD dünyanın da merkezi olma iddiasını dillendirmiştir.
Zeytin dalındaki 13 yaprak, 13 zeytin ve 13 ok, çember içindeki 13 yıldız, ABD’yi oluşturan 13 eyaleti simgeler.

ABD armasının üst bölümünde, güneş içindeki 13 yıldız öyle bir düzenle yerleştirilmiştir ki, yıldızlar birleştirildiğinde ortaya Yahudilerin birincil simgesi ve İsrail devletinin bayrağında bulunan 6 köşeli yıldız oluşmaktadır. Bu simge aynı zamanda Masonların en önemli sembollerindendir.
ABD’nin niçin İsrail koruyucusu olduğu anlaşılabiliyor mu?
ABD’nin bir başka önemli arması, 1 dolar üzerinde de yer alan piramit ve gözdür. Piramit ve göz, hem masonların hem de İlluminati Tarikatının sembolüdür. İlluminati tarikatını kuranlar da, Masonlukta olduğu gibi yine Tapınak Şövalyeleridir.
Dikkat edilirse piramidin alt bölümü 13 kattır ki 13 eyaleti simgeler. Ancak piramit tamamlanmaz. Üzerinde son üçgen bulunmaktadır. Bu da aslında 13 eyaletin, masonlardan ve İlluminati mensuplarından (kısaca Tapınakçılardan) oluşan bir üst akıl tarafından yönetildiğini anlatmaktadır. John Kennedy hariç tutulursa, kurucu başkan dâhil ABD başkanlarının tamamına yakını masonluğun veya İlluminati Tarikatının üst seviyesinde bulunan kişilerdir.

VATİKAN
Vatikan Hristiyanlığın merkezi olmaktan daha çok, İslam karşıtı ne kadar kurum, kuruluş, din ve

Hristiyanlık haçları, Şövalye haçları ve kral taçları, bele bağlanan Hristiyanlık alameti zünnar, arma ve bayraktaki başlıca sembollerdir.

Başta Tapınak ve Malta Şövalyeleri olmak üzere tüm şövalye tarikatları, Sion Tarikatı, Opus Dei, Masonlar, Yahudiler, Bilderberg Grup gibi gayeleri Müslümanları yok etmek olan tüm gruplar, krallara ve hükümetlere karşı dokunulmazlık zırhına büründüren Vatikan’dır. Biraz karmaşık gelecek ama “Yönetirken yönetilen ve yönetilirken yöneten, korurken korunan bir krallık/devlettir. Katolik Hristiyanların başkanı görünümündeki Papa, aynı zamanda kral statüsündedir.

Nüfusu yaklaşık 1000 kişidir. Bunlardan 100 adedi Katolik İsviçre vatandaşlarından oluşan muhafızlardır.

Roma’nın merkezinde bulunan Vatikan’ın çevresi surlarla çevrilidir. Tesadüfe bakın ki Malta Şövalyeleri Tarikatının merkezi de Roma’dadır. Vatikan, 5 tarikatın açıkça koruması altındadır: Malta Şövalyeleri Tarikatı, Opus Dei Tarikatı, Cizvit Tarikatı, Domaniken Tarikatı ve Fransisken Tarikatı.

Bunların dışında da Vatikan’ın, içten veya dıştan Müslümanları yol etmek için kurulmuş çok sayıda örgütü koruma altına aldığı bilinmektedir.

Bunlardan İspanyol/Fransız ortak yapımı olan Cizvit Tarikatı DÜNYA BANKASI kurucusudur ve bankanın geliri Vatikan’a bağışlanmıştır. İspanya ve Fransa’nın, Tapınakçıların en önemli 5 merkezinden ikisi olduğunu unutmayalım. Gizliliği esas alan, eğitim kurumlarına ve misyonerliğe yatırım yapan, dünya çapında örgütlenmiş bir tarikattır. Özellikle fakir ve yetenekli gençlerin eğitimini üstlenmişlerdir. Cizvitler, fikirlerine karşı çıktıkları bir kurum ya da topluluk ile karşılaştıklarında asla açıkça kavgaya girmemişler, sinsi ve gizlice her türlü etkinlikte bulunarak o kuruluşu yıpratmışlardır. Özellikle sahip oldukları iyi eğitimli genç üyeleri sayesinde karşıt oldukları kurum ya da topluluğun içine sızarak kendi ilke ve fikirlerini içerden aşılamışlar, bu suretle o kurumu kısa süre içerisinde yıpratıp yozlaştırmışlardır.

Tanıdık geliyor mu?

Cizvitler, Avrupa, Uzakdoğu ve Güney Amerika’da yaygın bir ağ kurmuşlar, örgütlenmişlerdir. 1583 yılında İstanbul’da da merkez edinmişler, St Benoit kurumunu yönetmişler ve aynı adla okul açmışlardır. Sultan 3. Murat’a hristiyan olmayı teklif etmeleri üzerine rahipleri Osmanlı topraklarından kovulmuştur. Ya gizlenenleri?


 inanç sistemi varsa tümünün himayesini üstlenen ve bu topluluklardan beslenen devletin adıdır.
İSVİÇRE VE KIZILHAÇ
1863’te İsviçre’nin başkenti Cenevre’de kurulmuştur.

Dünya haritasındaki kırmızı renkli bölümler Kızılhaç’ın etki alanıdır. Yeşil alanlar ise Kızılay’ın etki alanıdır.

İsviçre bayrağındaki kırmızı ve beyaz renklerin yer değiştirmesiyle oluşturulan bayrağın, dini bir anlam ifade etmediği iddia edilmiştir. Oysa faaliyetleri sırasında giydikleri beyaz cübbe üzerinde kırmızı kare haç Tapınak Şövalyelerinin giysisidir.

Kızılhaç, Tapınak Şövalyelerinin ülkelere girebilmek için bulduğu yollardan yalnızca biridir. Serbest bölge bankalarının da İsviçre’de bulunduğu akıldan çıkarılmamalıdır.

İSKOÇYA
Birleşik Krallığı (Büyük Britanya) oluşturan dört ülkeden biri olan İskoçya, Tapınak Şövalyelerinin ve ardılı olan Masonların ana merkezlerinden biridir.

Kraliyet armasındaki ayağa kalkmış aslan figürü Tapınak Şövalyelerinin de ana sembollerinden biridir. Armada ayrıca yine Tapınakçıların sembollerinden olan kral tacı ve kartal figürleri bulunmaktadır.

HOLLANDA
Hollanda Kraliyet Arması, tapınakçıların tüm sembollerini barındırmaktadır.

GALLER
Birleşik Krallığı (Büyük Britanya) oluşturan dört ülkeden biri olan Galler, Tapınak Şövalyelerinin ve ardılı olan Masonların ana merkezlerinden biridir.

Kraliyet armasındaki aslan figürü ve bayrağındaki ejderha haline gelmiş aslan, Tapınak Şövalyelerinin de ana sembollerinden biridir. Armada ayrıca yine Tapınakçıların sembollerinden olan kral tacı ve şövalye haçı figürleri bulunmaktadır. Yine Armada GülHaçı Örgütünün figürleri yer almaktadır.

KUZEY İRLANDA
Birleşik Krallığı (Büyük Britanya) oluşturan dört ülkeden biri olan Kuzey İrlanda, Tapınak Şövalyelerinin ve ardılı olan Masonların ana merkezlerinden biridir.

Bayrağındaki beyaz zemin üzerinde kırmızı haç ve kral tacı, Tapınak Şövalyelerinin de ana sembollerindendir. Bayrakta ayrıca masonların sembollerinden olan 6 köşeli yıldız bulunmaktadır.

İNGİLTERE
Birleşik Krallığı (Büyük Britanya) oluşturan dört ülkeden biri olan İngiltere, Tapınak Şövalyelerinin ve ardılı olan Masonların ana merkezlerinden biridir.
Bayrağındaki beyaz zemin üzerinde kırmızı haç ve kraliyet armasında bulunan aslan figürü, Tapınak Şövalyelerinin de ana sembollerindendir.

BİRLEŞİK KRALLIK (BÜYÜK BRİTANYA)
İskoçya, Galler, Kuzey İrlanda ve İngiltere’den oluşan Birleşik Krallığın kraliyet arması da tümüyle Tapınak Şövalyelerinin sembollerini barındırmaktadır. Yukarıdaki ilk arma İskoçya, ikinci arma ise kalan üç ülke tarafından kullanılır. Birleşik Krallık bayrağı, bayrakların birleşimidir.
Kuklası ABD ile birlikte dünya hâkimiyetine soyunan ve İslam’ın yeniden dirilişini engellemek her gün yeni bir plan yapan İngiltere’nin hangi örgütün güdümünde olduğu, bu tesbitlerden sonra daha iyi anlaşılmaktadır.

İSPANYA
İspanya, Tapınak şövalyelerinin ülke üstadı seviyesinde örgütlendikleri krallıklarından biridir. Bayrağında da bulunan devlet armasında Tapınak Şövalyelerinin aslan, kral tacı, kale/kule, haç sembolleri ile masonlara ait çift giriş sütunu bulunmaktadır.

ERMENİSTAN
Ermenistan ile Tapınak şövalyeleri arasında çok sıkı bir bağ vardır.
1301 yılında Tapınakçılar, Moğol Kralı Gazan Mahmut Han ve Ermenistan kralı Hetoum’la anlaşırlar. Moğol ve Ermenistan birleşik ordusu, Memluklular hâkimiyetindeki Kudüs ve Filistin’e saldıracak, Tapınakçı Şövalyeleri de bunlara katılacak, zafer sonrasında Kudüs yönetimi yeniden Tapınak Şövalyelerine verilecektir. Ancak Moğol-Ermeni güçleri Filistin’e ulaştığında Tapınak Şövalyeleri çoktan Kıbrıs’a geri dönmüş ve plan suya düşmüştür.

Tapınak Şövalyelerinin aslan, kartal, haç, kral tacı ve kılıç figürleri Ermenistan devlet armasını süslemeye devam etmektedir. Ortadaki kalkanın üzerinde ise Ağrı dağı bulunmaktadır ki hedeflerini göstermektedir.

GÜRCİSTAN
Ermenistan’ın komşusu Gürcistan da Tapınak Şövalyelerinin perde arkasından yönettiği ülkelerdendir.
Bayrağındaki beyaz zemin üzerine kızıl haç Tapınak şövalyelerinin, 5’li haç ise Holy Sepulchre Şövalyelerinin sembolüdür Armadaki aslanlar, ata binmiş savaşçı ve kral tacı da yine şövalyelerin simgesidir.

KANADA
İngiltere kraliçesinin sömürge ülkesidir. İngilizler, Amerika’da yenilince Kanada’ya çekilmiş ve burada İngiltere’ye bağlı bir devlet kurmuşlardır.
Bayraktaki yaprak görünümlü figür, gerçekte Birleşik Krallık tacıdır. Armada ise Tapınak Şövalyelerinin Aslan figürleri ile Sion tarikatı simgelerinden biri bulunmaktadır.

AVUSTRALYA
İngiltere kraliçesinin sömürge ülkesidir. Bayraktaki Birleşik Krallık bayrağı da bunu gösterir.
Armada ise Tapınak Şövalyelerinin Aslan, kral tacı, kartal şövalye haçı figürleri bulunmaktadır.

ALMANYA
Kutsal Roma Cermen İmparatorluğu bakiyesidir. Arması, Roma İmparatorluğu ile Bizans kaynaklıdır. İlk resim Almanya armasıdır. İkinci resim Kutsal Roma Cermen İmparatorluğu bayrağı, üçüncüsü armasıdır.

DİĞERLERİ
Tapınak Şövalyelerinin sembollerinin bulunduğu bütün devlet arma ve bayraklarını incelemek, yazının boyutunu artıracağından kısaca belirtelim.

Diğer devletlerden bir kısmı, Avrupa ülkeleridir ki zaten tapınak şövalyelerinin mekânıdır. Almanya, Arnavutluk, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, İsveç, İzlanda, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Moldova, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, San Marino, Sırbistan, Slovakya, Yunanistan bunlardandır.

Diğer bir kısmı, İngiltere’nin halen kolonisi durumundaki ada devletçiklerdir. Ayrıca Birleşik Krallık ile Portekiz, İspanya, Fransa gibi devletlerin yüzyıllarca sömürgesi olmuş, sonrasında yarı bağımsız hale dönüşmüş Afrika, Uzakdoğu, Okyanusya, Orta ve Güney Amerika ülkeleridir ki bayrak ve armalarında Tapınakçıların etkisi devam etmektedir. Sınırları İngiltere başta olmak üzere 1. Dünya Savaşı galiplerince çizilen ve devletin başına bu ülkelerce getirilen kişilerce yönetilen Ortadoğu (Mısır dâhil) devletleri de aynı durumdadır. Birleşik Arap Emirlikleri, Bolivya, Çad, Ekvador, Endonezya, Fas, Filipinler, Gana, Güney Sudan, Hindistan, Irak, Kamboçya, Kenya, Kıbrıs, Kolombiya, Kongo, Malezya, Meksika, Mısır, Myanmar, Nijerya, Yeni Zelanda, Panama, Senegal, Singapur, Somali, Sri Lanka, Suriye, Tayland, Togo, Tonga, Tunus, Ürdün, Yemen, Zambiya bunlardan birkaçıdır.
Üstte örnek olarak Çad, Endonezya, Fas ve Suriye armaları görülmektedir.